BF - 12 dagar

publicerat i Allmänt;
Om 12 dagar är det beräknat att den lille ska komma ut. Även om vi har tippat på att det kommer ske tidigare, vi hade chansat på den 3 januari, alltså imorgon. Men än så länge är det lugnt, så vi får vänta lite till. :)

Det ska bli så spännande, att få hålla i sin första lilla unge och se hur h*n ser ut. Troligtvis är det en liten grabb, UL visade det och jag känner att det är en kille. De flesta gissar på det också, men det återstår att se. Alla kan ha helt fel också :)
Namnet är i alla fall klart, även om det skulle komma ut en tjej så vi har inte ställt in oss helt på en kille. :)

Bild hos fotograf
I mitten av december var vi och knäppte några bilder hos en fotograf. Är roligt att ha lite bilder på magen så att man kan kolla tillbaka sen när den försvinner.
Har ett långt sträck på magen (hormonrand, pojkrand m.m) och den sträcker sig över hela magen. Och om man ska tro på vad som skrivs på nätet om det, så är de typiskt om man väntar en kille. Men när man läser runt om alla flick/pojktecken på nätet så stämmer inte allt in för en kille. Är väl väldigt olika skulle jag gissa på?

Nog om det, könet får vi snart veta ;)


Har haft sån beslutsångest idag. Har hittat en jättebra vagn, en vagn som jag TROR är bra i alla fall. Men kunde inte bestämma mig om jag skulle beställa den eller ej (då vi redan har en vagn). Tänkte sova på saken, MEN nu är den beställd. :) Den är stilren & fin. Liten och praktiskt, lämplig och smidig. You name it. Den vi har nu är en duovagn BRIO. Med stora hjul och alla fasta. Den här Orbit G2 som den heter, är det lite minde hjul på fram som dessutom är svängbara. Lämpligare om man ska gå på stan, runt i butiker, handla mat osv tänker jag då. Så nu har vi två stycken som är bra på olika vis ;)
Lyckades övertala Christian om den, han fick dessutom välja färgen. Fast vi är eniga om den, så svart/vit blev det. Stilrent & snyggt!

Det bästa med denna duovagn är att sittdelen kan användas som babysitter/sittdel inomhus & liggdelen kan man ha som vagga :) Nästan för perfekt eller hur... ;)
Dock inte så bra förvaring, men man kan köpa extra korgar att hänga på sidorna till. Precis vad jag tänkte göra sen, och då ska lilla hunden (chihuahua) få ha en av dem. Smart va?
Så när hon inte orkar gå kan hon också få åka! Perfekt..


Nej, nu är det dags att försöka få igång magen! Dammsugaren ska få åka fram igen och göra sitt. Jag inbillar mig att det kommer gå fortare om jag sysselsätter mig med saker och rör på mig! Så vi får se! :)

Kommentera inlägget här :