2 hundar, 2 katter och en unge

publicerat i Allmänt;
Imorse fick vi finbesök i form av en stor vithårig hund som ska även är nattgäst hos oss inatt. :-) Så nu är det full rulle, både Tyra och Lexus är speedad. Nyss satt alla tre och lekte med ett gosedjur tillsammans, det gäller att dela och va snäll. ;-)

Läste i en föräldrar & barntidning att småbarn ofta är rädda för just hundar, och så stod det tips på hur man fick bort rädslan.
Lexus är ju uppvuxen på golvet med alla hundar & katter runt om sig. Han fullkomligt älskar Tyra eller "yyyaa" som han själv skulle uttala det :-) Men han testar sina gränser hela tiden med dom, drar, klämmer och känner tills dom går ifrån och då sätter han fullfart efter! hehe

Till nått annat..
Snart blir Lexus 10månader! Snart 1år! Jag måste säga som alla andra föräldrar, "tiden går för fort" "vart har tiden tagit vägen" osv. Men tiden har verkligen flygit förbi, men å andra sidan är det full fart hela dagarna också. :-)

För tillfället så vägrar Lexus gå (med hjälp av oss) han ska BARA krypa och ställa sig upp mot saker, klättra och riva. Och inga tänder syns till än ;-)
Han kan säga "tittaa" "dää" "yyyaa"
Och så vinkar han. :-)

Nu ska vi göra oss klara för en promenad!

Kommentera inlägget här :