Flytt

publicerat i

Åh va glad jag är!!
Vi har letat hus i ca 2 år, varit på några husvisningar och även lagt bud på några hus. Sista huset vi kollade på nu, la vi även ett bud på. Men så blev vi överbjuden :(
Men igår ringde mäklaren å idag skrev vi papper!!
Så den 15/2 har vi tillgång till huset!! Det känns skitbra, det är stort och rustat kök osv.
Från att ha haft en riktig skitdag i torsdags så hade jag världens bästa dag igår och idag!
Nu äntligen får vi flytta till hus!
Jag är helt lyrisk, och vill inreda Lexus rum :)

14 steg

publicerat i Allmänt;
Nu har lilla grodan beatämt sig för att börja gå. Han har tidigare tagit 1-3 steg, men igår kväll knatade han på 14 steg! 
Och han har börjat släppa taget mer och mer nu, Och försöker gå själv istället. 
Tror att han äntligen kommit på att han faktiskt klarar av att gå själv nu. Så snart får vi väl fullt upp igen med att passa upp. 
 
Jag kan inte förstå hur långa armarna och framför allt fingrarna kan bli? Hehe
 
 

Jul, Nytt År & Första födelsedagen

publicerat i Allmänt;
Längesedan det skrevs något här nu, det har varit full rulle med allt. Christian tog ut pappaledighet i december. Så vi har varit lediga tillsammans och tagit det lugnt och njutit av varje dag. Julaftons förmiddagen var vi i Växbo hos Christians mormor och morfar, sen åkte vi till Vågbro och var där resten av eftermiddagen/kvällen. Lexus fick massor med fina julklappar, även om han inte tänkte så mycket på dessa just då. Han var mest nöjd med en kartong och lite presentsnöre :) På nyårsafton jobbade jag ett kortpass på Statoil, sen gjorde vi ett pass på gymmet innan vi var bjuden på middag i Vågbro. 3 - rätters med skagenmacka till förrätt, oxfile/kycklingfilé till varmrätt och egengjord philadelphiaglass och frukt i rånskål till efterrätt. Vi var hemma innan 12slaget helt utslagna och somnade inte långt därefter :) Bara det nya året var här, så kom även den stora stressen. Lexus första födelsedag närmade sig, och bakning, planering och dekoration skulle fixas. Men allt blev superbra! Och Lexus fick jättefina presenter och pengar till sitt sparkonto, suveränt! Men nu är vi trötta efter jul, nyår och födelsedagsfirande. Så nu ska vi försöka komma tillbaka till vardagen, men rutiner igen. Det är ju snart dags för dagis också, vilket innebär att jag ska börja jobba mer igen med. Tråkigt, men ändå roligt. Framförallt spännande med tanke på att jag inte alls vet vad jag ska göra ;) Men det löser sig på nått vis! Har lite bollar i luften, så nått blir det. Lexus har precis varit och fått sin 1års spruta, vilken present va.. :) Gick galant, skrek ca 10sek när sprutorna sattes in, men de gick över fort och han fick beröm. Duktig kille!