Var är huset?!

publicerat i

Jag vill ha hus, NU! Helst igår :-) Vill bort från den här lägenheten, vill hitta "hem". Vill göra iordning Lexus rum, bestämma färg & tapeter. Göra fint och känna mig nöjd, känna mig hemma!

Men inget hus i sikte :-(

Vi är (för) kräsna, men det ska man väl va när man letar hus? Allt ska väl kännas rätt. Läget, gård, yta, potential. Inte allt för mycket renovering men lite vill vi göra själv. Helst kök & badrum tapeter/färg på alla väggar, och golv. Men tak och färg på hus får gärna vara klart ;-)
Usch, blir trött bara jag tänker på det. Tanken av att det kanske dröjer ÅR innan vi hittar det...
Bästa vore att få bygga ett funkis! :-)
Dröm dröm dröm.... VAKNA!! Hehe

Bajsnödig hund

publicerat i Allmänt;
Natten har varit hemsk, fast Lexus har sovit bra. Nu var det Tyra som höll mig vaken, jag var tvungen att gå ner med henne två gånger för hon höll (ordagrant) på att bajsa på sig. Tassade runt sängen flera gånger och pep. Tur att Lexus valde att sova :-)

Dock bestämde han att vi skulle kliva upp lite tidigare idag, 1h tidigare. Morgonsömnen är helig. Men det är bara att dra sig upp :D
Nu sitter han och kollar på MakkaPakka, efter att ha krypit runt och skrikit på katterna, busat med pappa och stökat till lite. Så förhoppningsvis är han snart trött igen ;)

Jag försöker pimpla i mig lite kaffe och kolla runt på internet. Shoppingmanin går ut i fingerspätsarna.. Men ska försöka att inte klicka hem något onödigt (fast det är de aldrig enligt mig). hehe ;)

Lexus fick sitt (mitt) efterlängtade paket med höstkläder igår! Allt är testat och satt perfekt. Så nu har jag hittat min nya favoritsida med kläder till honom :)

Nu ska jag sörpla i mig kaffet och spåna vidare på lite ideér, present till älskling, julklappar till alla.... Kul :)

Life is good

publicerat i

Jag är så lycklig. Har dom bästa killarna i mitt liv. Jag älskar dom mer än allt annat!

Fast än vissa dagar är rent av piss (trött, ont, less) så får dom mig att le.

Lexus är mitt ALLT. Vad gjorde vi innan honom? Livet har verkligen börjat NU. Vissa säger att livet "slutar" när man får barn, att man måste passa på att "leva" innan osv. Bullshit! Leva ska jag göra länge, och nu lever jag för något meningsfullt, något bra!

Sen att vissa inte är redo eller vill ha barn är en annan sak :-)

Hur jag nu kom in på detta.. Ha ha.

Ville vara säga att jag är lycklig och är glad att jag har mina killar vid min sida :-)

Och familjen & vännerna!

Höstshopping

publicerat i Allmänt;
Ska beställa en höstgarderob åt Lexus, såklart att han måste få lite nya fina höstiga kläder.
Måste nog uppdatera både min och Christians garderob också. Men först måste jag plocka bort en massa kläder som inte används. Så att det nya får plats! ;-)

Kolla in de här snygga kläderna! Im in love.

8mån

publicerat i Allmänt;
Tiden flyger iväg. I fredags blev lillgrodan 8månader! Han är en vilding som inte vill sitta still, vill krypa och riva (helst i det han vet att han inte får) han lägger i en extra växel och skyndar sig till tvn, tvspel och annan elektronik som står lämpligt till.
Humöret ska vi inte tala om.. hehe. Säger jag nej, då kan han protestera med ett skrik tillbaka & en blick som skulle kunna döda :-) Hoppas innerligt att det blir bättre med tiden och inte värre, för då vet jag inte hur vi ska få pli på honom. ;-)

Det är full fart hela dagarna. Vi försöker få in lite rutiner nu (bättre sent än aldrig) han vaknar vid 8, får leka och äta sen vill han gärna somna vid 10 tiden igen. Sover 30-60min (sällan längre), sen vid 12 är det lunchdags (lasange är favoriträtten), sen busa och leka igen. sen är det dags för mellis (välling eller banan, fruktpuré) sen vid 15 är det vilodags igen.
Sover ca 60min, (sover bättre och längre om jag vilar bredvid) sen kommer pappa hem vid 17-18 och då är de full rulle :-)
Brukar bada och sen är det välling och lite barnprogram och mys med pappa innan nattningen ska börja. Och han somnar fortfarande på mig, har testat att lägga honom i sin egna säng, men då piggnar han till och ställer sig upp bara.
Vi får ta en sak i taget. Nu vill vi att han ska somna tidigare så vi får kvällarna tillsammans. Det har varit full fart på honom vid 21-22 och han somnar med oss mellan 22-23. Vi får liksom ingen egentid :-)

Idag har vi BVC på schemat nu på fm. Vägas och mätas! Tippar på att han väger 10kg nu i alla fall.. Återstår att se ;-)