Borttappad hund & kalas

publicerat i

I fredagskväll lämnade vi Lexus & Tyra till mormor & morfar. Vi tänkte unna oss en hel natts sömn och lite sovmorgon. Vi köpte med oss pizza på hemvägen och kollade på New years eve, var vaken sent och bara tog det lugnt. Men det var så tomt, jag var påväg att hämta hem lillgrodan igen :) Blev väckt av mamma strax innan 9 på lördagmorgon. "-Tyra har sprungit bort" Var bara att dra på sig kläderna och åka till vågbro. Vi letade och letade, över 1,5 timme. Sen hittade mamma henne... Törs inte ens säga var.. (i garderoben) hon hade lyckats hinna in medan mamma tog ut en klänning.. Så där hade lilla Tyra suttit närmare 2timmar :) Efter den lilla incidenten packade vi in oss i bilen och åkte på kalas i Växbo. Christians morfar fyllde. Blev fika och mat och efterrätt, innan vi sen åkte hem efter några timmar :) Nu försöker jag natta lilla grodan, i hans egna säng. Går väl inte nå vidare, men måste försöka få han att kunna somna själv :) provade en annan välling nu innan läggdags, en godnatt välling. Han drack upp allt på en gång, så en sålänge är den godkänd :)

Lamborghini

publicerat i

Var uppe med tuppen imorse, packade in oss i bilen och åkte till Gävle. Dagen med stort D var här. Väl framme stod en gul fet bil och väntade. Christian körde första svängen, var som ett litet lyckligt barn :-) Sen blev det strul (såklart). Vi for mot Valbo och Ikea för lite käk. Sen löste sig problemen och vi åkte tillbaka, och så fick jag köra en vända med. Det är utan tvekan den mäktigaste bil jag någonsin kört. 560hk Motorljudet.... Ja ni kan bara tänka er :-) Sen brassa vi hemåt igen. Lexus var med på lilla äventyret och skötte sig utmärkt! :-) fick åka kundvagn för första gången också, på Ikea. Satt stolt som tuppen och höll i sig hela tiden. Väl hemma tog jag och Lexus en powernap, sen gick vi ner till stan och käkade och uträtta lite ärenden. Skulle hämta ut Lexus nya bilstol nu ikväll också, men dom hade hunnit stänga. Så vi får göra ett nytt försök imorgon :-) Nu är det läggdags! Slänger upp en bild på browniekakan jag bakade ikväll också. Dock utan glasyr (den åkte på efter).

Juni, juli...

publicerat i

Över två månader sen sist. En kort sammanfattning: •kattungar •dop •jobb •semester •Stockholm, Skansen och gröna lund •Lexus 6 månader I stort sett har dagarna varit lugna och sköna. Vi har myst, gått promenader, vilat och busat. Bara varit helt enkelt. Dopet gick bra! Lexus skötte sig :) vi blev ca 35pers. Dopet blev i vågbro kyrka och fika i lokalen efter. Jamina och Christer spelade o sjöng, lilla ängel med angelita och det är du med Shirley. Två superfina och passande låtar. Jag är jättenöjd, det kunde inte blivit bättre :) Dagen innan fick vi kattungar, 3st söta mini Nelly's. Idag är dom vilda klätterapor. Springer runt och busar, sover äter och biter oss i fötterna :) snart är det dags för dom att lämna oss. Så vi får passa på att kela och rå hand om dom tills slutet av denna månad :) Jag har jobbat några pass på Statoil, dels för att få in extra pengar och för att inte komma ur arbetslivet helt. Lexus har haft turen att kunna vara med mormor/morfar, och nu pappa när han har semester :) Semestern började med att vi åkte till stockholm. Bodde på scandic hasselbacken alldeles intill skansen och grönan som vi besökte under helgen. Sov en natt på hotellet innan vi åkte hem dagen efter, nöjda och belåtna :) I går blev lilla älsklingen 6månader!!! Vart har tiden tagit vägen? Ett halvt år redan :) Det är så spännande att följa utvecklingen, utseendet. Han förändras för vare dag, gör nya saker och växer. Han är mitt allt, lilla lilla grodunge. Har varit på stranden en gång denna vecka, Lexus fick dopp fötterna lite, mer ville han inte då det var kallt i vattnet :) Hoppas på mer finväder så vi kan hitta på saker ute. Just nu vräker regnet ner, skönt tycker jag nu då vi kan ligga inne o mysa och bara gå runt i mjuka sköna kläder :) Lexus sover nu, så jag ska passa på att plocka reda på lite saker som ligger utspridda över hela hemmet. Kram